LIBERTY e-PEGAS 7spd hátsó agymotoros hajtással

LIBERTY e-PEGAS 7spd hátsó agymotoros hajtással

Termék értékelés: 5/5 (1x)

Az Ön értékelése:

Válasszon szint

Összecsukható elektromos kerékpár hátsó agymotoros hajtással, 7 sebességes külső váltóval

391 990 Ft ÁFA-val

Elérhetőség: Készleten

Gyártó: Liberty

Összecsukható elektromos kerékpár hátsó agymotoros hajtással, Li-Ion 36V/10,4Ah akkumulátorral a csomagtartón, 7 sebességes külső váltóval. A kerékpár nagyon könnyen összecsukható 80cm x 80cm x 35cm, ami lehetővé teszi a kerékpár könnyű szállítását autóval, ill. problémamentes tárolását akár szűk helyen is. A kerékpár hatótávolsága 40-80 km egy töltéssel. 

A kerékpár rendelhető START-UP asistent funkcióval, amely lehetővé teszi a kerékpár 6 km / h-ig történő működését pedálozás nélkül, a kezelőpanelen található gomb megnyomásával aktiválódik, és lehetővé teszi a kerékpár kényelmes elindítását, valamint segítséget nyújt a kerékpár meredek dombra való felfelé jutásában. 

A kerékpár megfelel az STN EN 15 194: 2017 szabványnak, azaz hogy közúton is működtethető vezetői engedély és egyéb dokumentumok nélkül. A kerékpár irányítása nagyon egyszerű, amint elkezdi tekerni a pedálokat, a mozgásérzékelő beindítja a motort, és a beállított üzemmódnak megfelelően energiát juttat a motorba, ami jelentősen segíti a kerékpárost. A sebességet úgy lehet befolyásolni, hogy megfelelő üzemmódot állítjuk be kb. 15 km / h-tól max. sebesség 25 km / h. Felfelé haladva az elektromos hajtás jelentősen segít az emelkedő leküzdésében, de meredekebb emelkedőkön szükséges pedálozni, bár sokkal kisebb mértékben, mint egy klasszikus kerékpárnál. A kerékpár hatótávolsága több tényezőtől is függ, pl. a terep minőségétől, a kerékpáros súlyától, az üzemmódtól, időjárási körülményektől stb. A kerékpár nem alkalmas nedves úton, esőben vagy havas terepen való használatra. Az akkumulátort a mellékelt 42V/1,8A automatikus töltővel kell tölteni, a töltési idő max. 7 óra (ha az akkumulátor teljesen lemerült). Az akkumulátor közvetlenül a kerékpáron vagy külön is tölthető. 

Az ár tartalmazza az újrahasznosítási díjat - 1776 Ft Áfa nélkül / 2132 Ft Áfával !

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Slovakiabike Youtube

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:

09:30 - 17:00

Szombatonként: 

08:00 - 12:00

Vasárnapokon: Zárva

Kapcsolat

Debreceni Dávid

tel.sz.: +421 908 457 460

  • Kiskereskedelem
  • Kerékpárszervis
  • E-shop rendelések

 

Bejelentkezés

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. Bővebb információ Adatkezelési tájékoztató.