LIBERTY e-COMFY AL 3spd

LIBERTY e-COMFY AL 3spd

Termék értékelés: 3.25/5 (4x)

Az Ön értékelése:

Válasszon szint

Városi elektromos kerékpár e-COMFY AL 3spd

380 990 Ft ÁFA-val

Elérhetőség: Készleten

Gyártó: Liberty

Városi elektromos kerékpár rendkívül alacsony vázzal. A kerékpár elsősorban mozgáskorlátozottak és az idősebb korosztály számára ajánlott, első agymotoros hajtással, 3 sebességes agyváltóval, kontrafékkel rendelkezik. A kerékpár hatótávolsága 40-80 km egyetlen feltöltéssel, három üzemmóddal, Li-Ion akkumulátorral 36V / 10.4Ah /  ellátott. A kerékpár váza alumíniumból készül (AL-6061), amely jelentősen csökkenti a kerékpár súlyát. A kerékpár tartalmazza a START-UP asszisztens funkciót, amely lehetővé teszi a kerékpár 6 km / h-ig történő működését pedálozás nélkül, a kezelőpanelen található gomb megnyomásával aktiválódik, és lehetővé teszi a kerékpár kényelmes elindítását, valamint segítséget nyújt a kerékpár meredek dombra való felfelé jutásában. A kerékpár megfelel az STN EN 15 194: 2017 szabványnak, azaz hogy közúton is működtethető vezetői engedély és egyéb dokumentumok nélkül. A kerékpár irányítása nagyon egyszerű, amint elkezdi tekerni a pedálokat, a mozgásérzékelő beindítja a motort, és a beállított üzemmódnak megfelelően energiát juttat a motorba, ami jelentősen segíti a kerékpárost. A sebességet úgy lehet befolyásolni, hogy megfelelő üzemmódot állítjuk be kb. 15km / h-tól max. sebesség 25km / h. Felfelé haladva az elektromos hajtás jelentősen segít az emelkedő leküzdésében, de meredekebb emelkedőkön szükséges pedálozni, bár sokkal kisebb mértékben, mint egy klasszikus kerékpárnál. A kerékpár hatótávolsága több tényezőtől is függ, pl. a terep minőségétől, a kerékpáros súlyától, az üzemmódtól, időjárási körülményektől stb. A kerékpár nem alkalmas nedves úton, esőben vagy havas terepen való használatra. Az akkumulátort a mellékelt automatikus töltővel töltjük, a töltési idő max. 7 óra (ha az akkumulátor teljesen le van merülve).

Az ár tartalmazza az újrahasznosítási díjat - 1776 Ft Áfa nélkül / 2132 Ft Áfával !

......................................................................................................................................................................

Alloy AL-6061, TIG TECHNOLÓGIA, U-TYPE KONSTRUKCIÓ
Rendkívül alacsony vázzal 180mm

Motor:
250W INTEGRÁLT ELSŐ KERÉKAGYBAN
Akkumulátor:
36V / 10,4Ah / 14Ah / 17,5 Ah LI-ION CSOMAGTARTÓN
Irányítás:
BEÉPITETT FORGÁSÉRZÉKELŐ AMI AKTIVÁLJA A MOTORT
LED KIJELZŐ AMELY MUTATJA AZ AKUMULÁTOR ÁLLAPOTÁT, HÁROM ÜZEMMÓDDAL
VÁLASZTHATÓ START-UP ASISTENT FUNKCIÓ
Teljesítmény:
30 - 50km AZ ÚT HOSSZÁTÓL, A KERÉKPÁROS SÚLYÁTÓL, AZ ÜZEMMÓD HASZNÁLTSÁGÁTÓL FÜGGŐEN
Súly:
22 kg

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Alternatív termékek

Slovakiabike Youtube

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:

09:30 - 17:00

Szombatonként: 

08:00 - 12:00

Vasárnapokon: Zárva

Kapcsolat

Debreceni Dávid

tel.sz.: +421 908 457 460

  • Kiskereskedelem
  • Kerékpárszervis
  • E-shop rendelések

 

Bejelentkezés

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. Bővebb információ Adatkezelési tájékoztató.