Vissza

Hogyan válasszuk ki a megfelelő rollert, mire kell figyelni

Hozááadott: 29.9.2021 15:20.00 Megtekintések száma: 11

29 Szeptember 2021

A roller nem csak a gyermekek, hanem minden korosztály számára alkalmas. A roller kiváló közlekedési eszköz lehet iskolába, munkába vagy a városba. Önt is elvarázsolták a rollerek és szeretne vásárolni egyet? Azonban nem tudja hogyan választja ki a megfelelő rollert a széles választék miatt? Segítünk Önnek a választásban.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő rollert, mire kell figyelni

A roller használatának célja

Mielőtt rollert vásárolna, gondolja át hol szeretne vele a leggyakrabban közlekedni. Esetleg csak dolgozni, városba, rövidebb vagy hosszabb utakra szeretne menni, vagy különböző trükkök elsajátítása miatt használni. Több kategóriába sorolhatjuk őket, mint például városi, túra vagy sport rollerek.

Városi rollerek

A városi rollerek általában kisebbek. A legkisebb modellek kis kerekekkel, keskeny kormánnyal, hátsó fékkel és alacsonyabb taposó lemezzel rendelkezik. Ezek általában rövidebb rollerek, kisebb kerekekkel, hogy mozgékonyabbak legyenek és könnyebben elkerülhessék a járdaszegélyeket és más akadályokat. A városi rollerek nagyobb modelljei nagyobb taposó lemezzel és kormányon található fékkel rendelkeznek, velók bátran elindulhat rövidebb útra.

nő rollerrel az úton

Az ideális városi roller felnőtteknek 16" vagy 12"-os kerekekkel rendelkezik, vagy az első kereke 16", a hátsó kereke pedig 12". Az azonos méretű kerekeknek köszönhetően a rollerek jól működnek, főleg kanyarokban. Nagy népszerűségnek örvendenek az összecsukható rollerek is, amelyek szükség esetén könnyen összecsukhatóak és kényelmesen, kézipoggyászként hordhatók táskában, vagy az autó csomagtartójában tárolhatók.

Rollerek túrázáshoz

 

Slovakiabike Youtube

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:

09:30 - 17:00

Szombatonként: 

08:00 - 12:00

Vasárnapokon: Zárva

Kapcsolat

Debreceni Dávid

tel.sz.: +421 908 457 460

  • Kiskereskedelem
  • Kerékpárszervis
  • E-shop rendelések

 

Bejelentkezés