LIBERTY e-HYPERION 7 spd

LIBERTY e-HYPERION 7 spd

Termék értékelés: 4.8/5 (5x)

Az Ön értékelése:

Válasszon szint

Összecsukható elektromos kerékpár első agymotoros hajtással

425 500 Ft ÁFA-val

Elérhetőség: Elkelt

Gyártó: Liberty

Összecsukható elektromos kerékpár első agymotoros hajtással, akkumulátorral a csomagtartón, 7 sebességes SHIMANO NEXUS agyváltóval, LCD kijelzővel. A kerékpár hatótávolsága 35-80 km egy töltéssel az akkumulátor használtságától, a terep minőségétől, a kerékpáros súlyától, a beállított üzemmódtól függően. A kerékpár négy üzemmóddal, Li-Ion akkumulátorral (36V/10,4Ah) ellátott, max sebesség 25km/h. A kerékpár nagyon könnyen összecsukható 85cm x 70cm x 40cm-es méretbe, ami lehetővé teszi a kerékpár könnyű szállítását autóval, ill. problémamentes tárolását akár szűk helyen is. 

A kerékpár rendelhető START-UP asistent funkcióval, amely lehetővé teszi a kerékpár 6 km / h-ig történő működését pedálozás nélkül, a kezelőpanelen található gomb megnyomásával aktiválódik, és lehetővé teszi a kerékpár kényelmes elindítását, valamint segítséget nyújt a kerékpár meredek dombra való felfelé jutásában. A kerékpár megfelel az STN EN 15 194: 2017 szabványnak, azaz hogy közúton is működtethető vezetői engedély és egyéb dokumentumok nélkül.

A kerékpár irányítása nagyon egyszerű, amint elkezdi tekerni a pedálokat, a mozgásérzékelő beindítja a motort, és a beállított üzemmódnak megfelelően energiát juttat a motorba, ami jelentősen segíti a kerékpárost. Felfelé haladva az elektromos hajtás jelentősen segít az emelkedő leküzdésében, de meredekebb emelkedőkön szükséges pedálozni, bár sokkal kisebb mértékben, mint egy klasszikus kerékpárnál. A kerékpárt a mellékelt töltővel töltjük 42V/3A. A kerékpár nem alkalmas nedves úton, esőben vagy havas terepen való használatra.

Az ár tartalmazza az újrahasznosítási díjat - 1776 Ft Áfa nélkül / 2132 Ft Áfával !

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Slovakiabike Youtube

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:

09:30 - 17:00

Szombatonként: 

08:00 - 12:00

Vasárnapokon: Zárva

Kapcsolat

Debreceni Dávid

tel.sz.: +421 908 457 460

  • Kiskereskedelem
  • Kerékpárszervis
  • E-shop rendelések

 

Bejelentkezés

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. Bővebb információ Adatkezelési tájékoztató.