LIBERTY e-PHOENIX 7 spd hátsó agymotoros hajtással

LIBERTY e-PHOENIX 7 spd hátsó agymotoros hajtással

Termék értékelés: Még nincs értékelve. Legyen Ön az első!

Az Ön értékelése:

Válasszon szint

Összecsukható elektromos kerékpár Liberty e-PHOENIX hátsó agymotoros hajtással

370 000 Ft ÁFA-val

Elérhetőség: Készleten

Gyártó: Liberty

Összecsukható elektromos városi kerékpár első agymotoros hajtással, akkumulátorral a csomagtartón, 7 sebességes váltóval. A kerékpár nagyon könnyen összecsukható 68 cm x 87 cm x 44 cm-es méretbe, ami lehetővé teszi a kerékpár könnyű szállítását autóval, ill. problémamentes tárolását akár szűk helyen is. A kerékár hatótávolság 25-60 km egy töltéssel, három üzemmóddal, Li-Ion akumulátorral rendelkezik.

A kerékpár tartalmazza a START-UP asszisztens funkciót, amely lehetővé teszi a kerékpár 6 km / h-ig történő működését pedálozás nélkül, a kezelőpanelen található gomb megnyomásával aktiválódik, és lehetővé teszi a kerékpár kényelmes elindítását, valamint segítséget nyújt a kerékpár meredek dombra való felfelé jutásában. A kerékpár megfelel az STN EN 15 194: 2017 szabványnak, azaz hogy közúton is működtethető vezetői engedély és egyéb dokumentumok nélkül. A kerékpár irányítása nagyon egyszerű, amint elkezdi tekerni a pedálokat, a mozgásérzékelő beindítja a motort, és a beállított üzemmódnak megfelelően energiát juttat a motorba, ami jelentősen segíti a kerékpárost. A sebességet úgy lehet befolyásolni, hogy megfelelő üzemmódot állítjuk be kb. 15km / h-tól max. sebesség 25km / h.

Felfelé haladva az elektromos hajtás jelentősen segít az emelkedő leküzdésében, de meredekebb emelkedőkön szükséges pedálozni, bár sokkal kisebb mértékben, mint egy klasszikus kerékpárnál. A kerékpár hatótávolsága több tényezőtől is függ, pl. a terep minőségétől, a kerékpáros súlyától, az üzemmódtól, időjárási körülményektől stb. A kerékpár nem alkalmas nedves úton, esőben vagy havas terepen való használatra. Az akkumulátort a mellékelt automatikus töltővel (42V/1,8A) töltjük, a töltési idő max. 7 óra (ha az akkumulátor teljesen le van merülve). Az akkumulátor közvetlenül a kerékpáron vagy külön is tölthető.


Az ár tartalmazza az újrahasznosítási díjat - 1776 Ft Áfa nélkül / 2132 Ft Áfával !

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Slovakiabike Youtube

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:

09:30 - 17:00

Szombatonként: 

08:00 - 12:00

Vasárnapokon: Zárva

Kapcsolat

Debreceni Dávid

tel.sz.: +421 908 457 460

  • Kiskereskedelem
  • Kerékpárszervis
  • E-shop rendelések

 

Bejelentkezés

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. Bővebb információ Adatkezelési tájékoztató.