KOSTKA e-TOUR MAX FOLD (E3) összecsukhatós elektromos roller

KOSTKA e-TOUR MAX FOLD (E3) összecsukhatós elektromos roller

Termék értékelés: Még nincs értékelve. Legyen Ön az első!

Az Ön értékelése:

KOSTKA e-TOUR MAX FOLD (E3) összecsukhatós elektromos roller

590 000 Ft ÁFA-val

Elérhetőség: Készleten

Gyártó: Kostka

Egyedülálló okos elektromos roller, amelyet Csehországban gyártottak. Olyan könnyedén mozoghat egyik helyről a másikra, amilyet még soha nem tapasztalt. A roller agyában található érzékelőkön alapuló rendszer rögzíti az emberi mozgás aktivitását, és így minden ingerére reagál, akár hozzáadni, akár lassítani akar, a roller alkalmazkodik ahhoz, amit elvár tőle, megtapasztalja a szinergia érzését, és élvezheti a gyors és könnyű mozgás örömét.

Három mód, sok lehetőség

Pedelec üzemmódban az elektromos roller hozzáadja a szükséges segítséget minden elrugazkodáshoz, így soha nem látott könnyedséggel mozoghat. Ha a sebességed 6 km / h-ra csökken, a roller fenntartja ezt a sebességet. A maximális segélysebesség 25 km / h.

A FUN mód további funkciót ad hozzá, mivel fenntartja az utoljára elért sebességet az Ön által megadott időre. Természetesen a elrugaszkodási aszisztenst is használja, mint például a Pedelec módban. A FUN üzemmódban a segítés maximális sebessége 20 km / h.

Ha kicsit meg akar izzadni, és segítség nélkül rollerozni. Egyszerűen állítsa az OFF üzemmódot  - normál roller üzemmód.

Nincsenek kábelek

Nincs többé gond a kábelekkel és a nem kívánt károkkal. Egyedülálló, a többfunkciós megoldásokon alapuló rendszer a hátsó agyba beépítve 250 W teljesítménnyel.

Biztonságos és kezelhető

A nagy első kerék biztosítja a könnyű áthaladást az egyenetlenségeken, minőségi Schwalbe abroncsnak is köszönhetően A Shimano fékek tökéletes fékteljesítményt nyújtanak. Ezzel az összecsukhatós elektromos rolleral egyszerűen élvezni fogja az utat!

KOSTKA e-TOUR MAX FOLD (E1)

Vezérlés mobilalkalmazással

Mobil aplikációsegítségével könnyen nyomon követheti a sebességet, a távolságot vagy a tartózkodási helyet. A teljes beállítás a mobilalkalmazásban történik, ahol kiválaszthatók olyan egyedi paraméterek, mint a Kick intensity (az elrugaszkodási hozzásegítés nagysága), A Assistance Duration (az a távolság, amelyre a roller fenntartja a sebességet) vagy a Kers (az áram visszanyerése). Több rollert is párosíthat okostelefonjával. A rollerezéshez azonban nem kötelewő az okostelefon

KOSTKA e-TOUR MAX FOLD (E1)

Gyors töltés

A töltés csak körülbelül 2 óra egy szokásos 2A töltővel. 1000 töltési ciklus..

Alacsony súly és nagy teherbírás

A roller teherbírása dinamikus terhelés mellett 150 kg-os súlyig van kialakítva. Az elektromos robogó alacsony súlya kiváló vezetési tulajdonságokat és kezelhetőséget biztosítt.

Összecsukható

Pár másodperc alatt könnyedén összehajthatja a rollert két lépésben. A FOLD rendszer biztosítja a kormány összehajtását, majd a SPIN elforgatja a keretet a tengelye körül. Kap egy kompakt csomagot, amelyet magával vihet vonatra, autóba, lakásba vagy üzletbe, ahol csak szükséges. Ebben egyedülálló összecsukható rendszereink segítenek!

Kostka e-Tour Max Fold E1

e-TOUR

26 "-16" nagy összecsukható roller hátsó meghajtással, 150 kg teherbírással

A könnyű terepen való kényelmes áthaladás érdekében a roller 26 "-os első kerekével rendelkezik, amely könnyebben leküzdi az egyenetlenségeket. Ideális aszfalton, városban és könnyű terepen egyaránt.

Alapvető specifikáció
Magasság 1020 mm
Hossza 1720 mm
Súly 13,3 kg
Keret terhelése 150 kg
Első kerék mérete 26 "
Hátsó kerék mérete 20 "
Lábnyom magassága 50 mm
A futófelület hossza 440 mm
Tengelytáv 1130 mm
A kormány szélessége 680 mm
Akkumulátor típusa Li-ion (172.8 Wh, 6.0 Ah, 28.8 V)
Névleges motorteljesítmény 250 W (kefe nélküli)
Max. sebesség 20, 25 km / h
Teljes feltöltés kb. 2,5 óra alatt
Hatótávolság kb. 50 km

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Slovakiabike Youtube

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:

09:30 - 17:00

Szombatonként: 

08:00 - 12:00

Vasárnapokon: Zárva

Kapcsolat

Debreceni Dávid

tel.sz.: +421 908 457 460

  • Kiskereskedelem
  • Kerékpárszervis
  • E-shop rendelések

 

Bejelentkezés

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. Bővebb információ Adatkezelési tájékoztató.