LIBERTY e-HYPERION NEXUS 7spd BELT

LIBERTY e-HYPERION NEXUS 7spd BELT

Termék értékelés: Még nincs értékelve. Legyen Ön az első!

Az Ön értékelése:

Válasszon szint

Összecsukható elektromos kerékpár, első agymotoros hajtással /szíjhajtásos/

473 250 Ft ÁFA-val

Elérhetőség: Készleten

Gyártó: Liberty

Összecsukható elektromos kerék, első agymotoros hajtással, akkumulátorral a csomagtartón, 7 sebességes SHIMANO NEXUS agyváltóval /szíhajtásos/ LED kijelzővel. A szíhajtás előnyei: hosszabb élettartam, halk és hatékonyabb váltás. A kerékpár teljesítménye 40-80 km egy töltéssel az akkumulátor használtságától, a terep minőségétől, a kerékpáros súlyától, a beállított üzemmódtól függően. Három üzemmóddal, Li-Ion akumulátorral ellátott (36V/10,4Ah), max. sebesség 25km/h. A kerékpár nagyon könnyen összecsukható 85cm x 70cm x 40cm-es méretbe, ami lehetővé teszi a kerékpár könnyű szállítását autóval, ill. problémamentes tárolását akár szűk helyen is. 

A kerékpár tartalmazza a START-UP asszisztens funkciót, amely lehetővé teszi a kerékpár 6 km / h-ig történő működését pedálozás nélkül, a kezelőpanelen található gomb megnyomásával aktiválódik, és lehetővé teszi a kerékpár kényelmes elindítását, valamint segítséget nyújt a kerékpár meredek dombra való felfelé jutásában. A kerékpár megfelel az STN EN 15 194: 2017 szabványnak, azaz hogy közúton is működtethető vezetői engedély és egyéb dokumentumok nélkül. A kerékpár irányítása nagyon egyszerű, amint elkezdi tekerni a pedálokat, a mozgásérzékelő beindítja a motort, és a beállított üzemmódnak megfelelően energiát juttat a motorba, ami jelentősen segíti a kerékpárost.

A sebességet úgy lehet befolyásolni, hogy megfelelő üzemmódot állítjuk be kb. 15km / h-tól max. sebesség 25km / h. A kerékpár nem alkalmas nedves úton, esőben vagy havas terepen való használatra. Az akkumulátort a mellékelt 42V / 3A automatikus töltővel töltjük.

Az ár tartalmazza az újrahasznosítási díjat - 1776 Ft Áfa nélkül / 2132 Ft Áfával !

Motor:
250W INTEGRÁLT ELSŐ KERÉKAGYBAN
Akkumulátor:
36V / 10 Ah LI-ION CSOMAGTARTÓN
Irányítás:
BEÉPITETT FORGÁSÉRZÉKELŐ AMI AKTIVÁLJA A MOTORT
LED KIJELZŐ AMELY MUTATJA AZ AKUMULÁTOR ÁLLAPOTÁT, HÁROM ÜZEMMÓDDAL
Teljesítmény:
30 - 50km AZ ÚT HOSSZÁTÓL, A KERÉKPÁROS SÚLYÁTÓL, AZ ÜZEMMÓD HASZNÁLTSÁGÁTÓL FÜGGŐEN
Súly:
18 kg

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Slovakiabike Youtube

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:

09:30 - 17:00

Szombatonként: 

08:00 - 12:00

Vasárnapokon: Zárva

Kapcsolat

Debreceni Dávid

tel.sz.: +421 908 457 460

  • Kiskereskedelem
  • Kerékpárszervis
  • E-shop rendelések

 

Bejelentkezés

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. Bővebb információ Adatkezelési tájékoztató.