KOSTKA e-HILL MAX (E1) elektromos roller

KOSTKA e-HILL MAX (E1) elektromos roller

Termék értékelés: Még nincs értékelve. Legyen Ön az első!

Az Ön értékelése:

KOSTKA e-HILL MAX (E1) elektromos roller

420 000 Ft ÁFA-val

Elérhetőség: Kérésre

Gyártó: Kostka

Egyedülálló okos elektromos roller, amelyet Csehországban gyártottak. Olyan könnyedén mozoghat egyik helyről a másikra, amilyet még soha nem tapasztalt. A roller agyában található érzékelőkön alapuló rendszer rögzíti az emberi mozgás aktivitását, és így minden ingerére reagál, akár hozzáadni, akár lassítani akar, a roller alkalmazkodik ahhoz, amit elvár tőle, megtapasztalja a szinergia érzését, és élvezheti a gyors és könnyű mozgás örömét.

Két mód, sok lehetőség

Pedelec üzemmódban az elektromos roller hozzáadja a szükséges segítséget minden elrugazkodáshoz, így soha nem látott könnyedséggel mozoghat. Ha a sebességed 6 km / h-ra csökken, a roller fenntartja ezt a sebességet. A maximális segélysebesség 25 km / h.

A FUN mód további funkciót ad hozzá, mivel fenntartja az utoljára elért sebességet az Ön által megadott időre. Természetesen a elrugaszkodási aszisztenst is használja, mint például a Pedelec módban. A FUN üzemmódban a segítés maximális sebessége 20 km / h.

Nincsenek kábelek

Nincs többé gond a kábelekkel és a nem kívánt károkkal. Egyedülálló, a többfunkciós megoldásokon alapuló rendszer a hátsó agyba beépítve 250 W teljesítménnyel.

Biztonságos és kezelhető

A nagy első kerék biztosítja a könnyű áthaladást az egyenetlenségeken, minőségi Schwalbe abroncsnak is köszönhetően A Shimano fékek tökéletes fékteljesítményt nyújtanak. Ezzel az összecsukhatós elektromos rolleral egyszerűen élvezni fogja az utat!

KOSTKA e-HILL MAX (E1)

Vezérlés mobilalkalmazással

Mobil aplikációsegítségével könnyen nyomon követheti a sebességet, a távolságot vagy a tartózkodási helyet. A teljes beállítás a mobilalkalmazásban történik, ahol kiválaszthatók olyan egyedi paraméterek, mint a Kick intensity (az elrugaszkodási hozzásegítés nagysága), Assistance Duration (az a távolság, amelyre a roller fenntartja a sebességet) vagy a Kers (az áram visszanyerése). Több rollert is párosíthat okostelefonjával. A rollerezéshez azonban nem kötelewő az okostelefon!

KOSTKA e-HILL MAX (E1)

 

Gyors töltés

A töltés csak körülbelül 2 óra egy szokásos 2A töltővel. 1000 töltési ciklus..

Alacsony súly és nagy teherbírás

A roller teherbírása dinamikus terhelés mellett 150 kg-os súlyig van kialakítva. Az elektromos robogó alacsony súlya kiváló vezetési tulajdonságokat és kezelhetőséget biztosítt.

e-HILL

20 "-16" univerzális elektromos roller hátsó meghajtással, 150 kg teherbírással.

A könnyű terepen való átjutás érdekében a robogó 20 "-os első kerekével rendelkezik, amely könnyebben leküzdi az egyenetlenségeket. Ideális aszfalton de könnyű terepen is megállja a helyét. 

Alapvető specifikáció
Magasság 1020 mm
Hossza 1470 mm
Súly 11,9 kg
Keret terhelése 150 kg
Első kerék mérete 20 "
Hátsó kerék mérete 16 "
Lábnyom magassága 50 mm
A futófelület hossza 420 mm
Tengelytáv 1040 mm
A kormány szélessége 620 mm
Akkumulátor típusa Li-ion (160 Wh, 5,3 Ah, 33,6 V)
Névleges motorteljesítmény 250 W (szénkefe nélküli)
Max. sebesség 20, 25 km / h
Teljes feltöltés kb. 2,5 óra alatt
Hatótávolság kb. 50 km

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Slovakiabike Youtube

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:

09:30 - 17:00

Szombatonként: 

08:00 - 12:00

Vasárnapokon: Zárva

Kapcsolat

Debreceni Dávid

tel.sz.: +421 908 457 460

  • Kiskereskedelem
  • Kerékpárszervis
  • E-shop rendelések

 

Bejelentkezés

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. Bővebb információ Adatkezelési tájékoztató.