Burley Encore utánfutó

Burley Encore utánfutó

Termék értékelés: 4.2/5 (5x)

Az Ön értékelése:

Kocsi - két gyermek számára kifejlesztve, párnázott ülések, állítható háttámla dőlésszög, szúnyogháló, átlátszó vízálló borítás, 45 kg teherebírás

193 999 Ft ÁFA-val

Elérhetőség: Készleten

Burley Encore utánfutó

Szeretné magával vinni a gyermekeit a kerékpár útra? A Burley utánfutóval mi sem egyszerűbb. Ez egy rendkívül kifinomult közlekedési eszköz, amely lehetővé teszi akár két gyermek egy időben történő szállítását, méghozzá teljes biztonságban, a gyermekek és az Ön kényelméről is gondoskodva. Elsősorban azok számára lehet előnyös ez a kocsi, akik aktívan és gyakran használják a kerékpárt utánfutót, de nem kell igényelnek ennél magasabb kényelmi funkciókat.

Legfontosabb jellemzők

1-2 fő számára
Párnázott ülések és hevederek
Könnyen állítható dőlés rögzítés - alvás közben nagyon kényelmes a gyerekeknek
Sisak tér a hátsó részen - a gyermek természetes ülő pozícióját biztosítja a sisakkal a fején
Rovarháló, vízálló és áttetsző, mozdítható fedél
Tárhely a hátsó zsebekben kisebb tárgyaknak
Összecsukható perceken belül, szerszám nélkül
Biztonság mindenek felett

A térbeli tervezés a hangsúlyt a maximális biztonságra és annak integritására helyezte. Értékelni fogja a dönthető fogantyút ami a kocsi irányítására szolgál és az utánfutó egy újabb biztonsági funkciója. A gyermekek védelméről az utánfutóban az ötpontos biztonsági öv rendszer gondoskodik, így a kisgyermekek is bátran és biztonságban utazhatnak a kocsiban. A kocsi alacsony súlypontja és a nagy kerekei tökéletesen kiegyensúlyozzák egymást így kényelmes utazást garantálnak. Természetesen az utánfutó fényvisszaverő csíkokkal és biztonsági reflektorokkal is el van látva. A BEye védelmi technológia gondoskodik annak az eshetőségnek a megakadályozásáról, hogy a gyermekek nyugalmát megzavarja akár a kerék, akár a szállított csomag.

Kényelem a gyermekének

Biztosítsa a maximális kényelmet gyermekének a párnázott ülőlappal és pántokkal, az állítható kartámasszal és az extra sisak térrel. A gyermeke így a sisakkal a fején is kényelmesen utazhat. A napsütéses napokon értékelni fogja az ablak sötétísének a lehetőségét, amely UV védelmet is nyújt, illetve a hátsó szellőző nyílást. Rossz időjárás esetén a vízálló görgethető átlátszó bevonat védi majd a gyermekeket, amely vízálló cipzárral rendelkezik.

Opcionális kiegészítők

A kocsi perceken belül könnyen összecsukható eszközök használata nélkül. Egyenetlen terepen való megállás esetén élvezzék a lábbal működtethető rögzítőféket. A kocsi szúnyoghálóval is rendelkezik, illetve belső tárhellyel hátsó belső zsebek formájában.

Az utánfutó kocsi számos kiegészítővel rendelkezik, olyan tevékenységekhez, mint a kocogás vagy síelés.

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Alternatív termékek

Slovakiabike Youtube

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:

09:30 - 17:00

Szombatonként: 

08:00 - 12:00

Vasárnapokon: Zárva

Kapcsolat

Debreceni Dávid

tel.sz.: +421 908 457 460

  • Kiskereskedelem
  • Kerékpárszervis
  • E-shop rendelések

 

Bejelentkezés

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. Bővebb információ Adatkezelési tájékoztató.