Burley Solo utánfutó

Burley Solo utánfutó

Termék értékelés: 4.33/5 (6x)

Az Ön értékelése:

Burley Solo - utánfutó

222 999 Ft ÁFA-val

Elérhetőség: Készleten

Burley Solo - utánfutó

Burley Solo
Szeretné csemetéjét magával vinni a kerékpártúrára? Mindez mi sem egyszerűbb a Burley kocsijával. Egy igen kifinomult közlekedési eszközről van szó, amely lehetővé teszi gyermeke biztonságos szállítását. Ez a modell a lehető legbiztonságosabb és legtágasabb egyszemélyes gyermekutánfutó.

Főbb tulajdonságok

beállítható felfüggesztés
párnázott ülés és pántok
könnyen dönthető ülések – rendkívül kényelmes a gyermekek számára alvás közben
támlába épített sisaktartó – a gyermek sisakkal a fején is természetes helyzetben ül
áttetsző, vízálló, legörgethető rovarháló
a hátulsó részen igénybe vehető tároló rekesz, zsebek kisebb tárgyak számára
szerszámok igénybevétele nélkül is percek alatt összecsukható
Biztonság mindenek felett

A kocsi szerkezetének kialakítása a maximális és teljeses egészében vett biztonságra való tekintettel került megtervezésre. Egész biztosan értékelni fogja a dönthető fogantyúkat, amelyek biztonsági merevítésként is szolgálnak menet közben. A gyermek biztonságát továbbá az ötpontos biztonsági öv biztosítja, csemetéit így akár autóban is utaztathatja. Az alacsony súlypontnak köszönhetően a kocsi kiválóan van kiegyensúlyozva, a nagy kerek pedig kényelmes utazást biztosítanak. Természetesen fényvisszaverő csíkokkal is felszerelték, és biztonsági világítással és rendelkezik a kocsi. A szemvédők pedig a kocsi és a kerék között felverődő kövektől is megvédi az utasát.

Kényelem gyermeke számára

Gyermeke kényelmét a párnázott ülés és pántok biztosítják, illetve a dönthető támla, amely sisaktartóként is funkcionál. Gyermeke tehát sisakkal a fején is kényelmesen ülhet. Napsütötte napokon egész biztosan hasznosnak fogja találni a sötétített ablakokat, amelyek UV szűrővel rendelkeznek. Kedvezőtlenebb időjárás esetén pedig a letekerhető és átlátszó fedő áll rendelkezésére, vízálló cipzárakkal. A modell vitathatatlan előnye a gyermek testsúlyától függően beállítató felfüggesztés.

Standard feletti felszereltség

A kocsik rendkívül egyszerűen, szinte percek alatt összecsukhatóak szerszámok igénybevétele nélkül. Egyenetlen terep esetén a megálláshoz lábbal kezelhető kézifék szolgál. A kocsi rovarhálóval is rendelkezik, illetve tároló rekesszel a hátulsó részen, továbbá különböző zsebekkel a kisebb tárgyak számára.

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Slovakiabike Youtube

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:

09:30 - 17:00

Szombatonként: 

08:00 - 12:00

Vasárnapokon: Zárva

Kapcsolat

Debreceni Dávid

tel.sz.: +421 908 457 460

  • Kiskereskedelem
  • Kerékpárszervis
  • E-shop rendelések

 

Bejelentkezés

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. Bővebb információ Adatkezelési tájékoztató.