BURLEY D LITE utánfutó

BURLEY D LITE utánfutó

Termék értékelés: 5/5 (1x)

Az Ön értékelése:

Nagyon nehéz megtalálni a biztonságosabb és könnyebb utánfutót

282 000 Ft ÁFA-val

Elérhetőség: Készleten

BURLEY D LITE utánfutó

A Burley D'Lite mindent kínál, amire a szülőknek és a gyermekeknek szükségük van - egy maximális biztonságos kialakítású, passzív, párnázott ülés sisakkal, hatalmas belső térrel, nagy ablakokkal, napellenzővel és súlyával. Természetesen könnyedén eltávolítható kerekek vagy a kocsi vagy jogginog készlet felszerelésének lehetősége. Pontosan mindaz, amit egy fiatal dinamikus család vár sportfoglalkozásról.

A D'Lite a Burley több mint 30 éves tapasztalatával rendelkezik a kocsik gyártásában. A vállkörnyezetben ez a modell különleges kiterjesztéssel rendelkezik, így a legszélesebb körben megtalálható a piacon. A gyermeknek, aki elég helyet foglal el körülötte, nem érezte túlságosan szorosan a vezetést, helyet adott a játékokra vagy a párnára, és összességében elégedett. A Burley D'Lite mindössze 12 kg súlyú, beleértve a kerékpározási készletet és a Burley állítható felfüggesztést. Még a nagy csomagtartó sem volt elfoglalva, így a legcsekélyebb problémád sem leszbármit is elszálitani.

 

Új hozzászólás

* (Kötelező)

Slovakiabike Youtube

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:

09:30 - 17:00

Szombatonként: 

08:00 - 12:00

Vasárnapokon: Zárva

Kapcsolat

Debreceni Dávid

tel.sz.: +421 908 457 460

  • Kiskereskedelem
  • Kerékpárszervis
  • E-shop rendelések

 

Bejelentkezés

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. Bővebb információ Adatkezelési tájékoztató.